*

× AnyDesK
Remote support
Τ: (+30) 211 8500 323 Αίτημα υποστήριξης
 » Η Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η Dual Logicom δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση από το 2004.

Η στρατηγική επιλογή συνεργασίας μας με την εταιρεία TESAE ATE, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε επιχείρηση προσδιορίζοντας κατά περίπτωση της ανάγκες της σε εμπορικόλογιστικές εφαρμογές (ERP), CRM, Web εφαρμογές και κατασκευής ιστοσελίδων.

Πιστεύουμε πως την διαφορά την κάνουν οι άνθρωποι...όχι τα προγράμματα.

 


ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ


Σκεφτόμαστε όπως εσεις!

Χρόνια εμπειρίας και ενασχόληση με πολύπλοκες και δύσκολες εργκαταστάσεις Pegasus μας κατατάσουν σε υψηλή θέση ανάμεσα στους συνεργάτες εφαρμογών της TESAE. Η υποστήριξη που παρέχουμε με σύγχρονους τρόπους, είτε απομακρυσμένα είτε με την παρουσία τεχνικού με υψηλές γνώσεις και όρεξη να λύσει το όποιο πρόβλημα μας ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος εταιρειών του χώρου.

Αν θέλετε και εσείς να δείτε τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών Pegasus πριν προχωρήσετε στην τελική επιλόγή σας ή αν θέλετε να βρείτε λύσεις στην υποστήριξη, παραμετροποίηση και ανάπτυξη των εφαρμογών TESAE που έχετε επιλέξει ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. 

ΣΚΟΠΟΣ


Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε στην κατάλληλη προετοιμασία των πελατών μας, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και τα σύγχρονα δεδομένα του ηλεκτρονικού επιχειρησιακού περιβάλλοντος. Ο συνδυασμός της υψηλής τεχνολογίας, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των στελεχών μας, η επαγγελματική μας συνέπεια, η συνεχής προσπάθεια για την εξέλιξη των λύσεων που παρέχουμε, αποτελούν εγγύηση για την αξιοπιστία του τελικού αποτελέσματος.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας:

 1. Αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας
 2. Ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης
 3. Αύξηση της ανταγωνιστικότητας
 4. Λογισμικό φιλικό με τον χρήστη, ακόμα και για τον πιο αρχάριο

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


Η Dual Logicom παρέχει λύσεις διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρηση σας να εκσυγχρονίσει τον τρόπο λειτουργίας της. Εξασφαλίζουν άμεσο έλεγχο στη διαχείριση των εταιρικών πόρων, ταχύτητα στην οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησης, εξοικονομώντας χρόνο, αύξηση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας.

Οι εφαρμογές που προτείνουμε είναι σύμφωνες με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και εντελώς κατάλληλες για το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας των επιχειρήσεων που εγκαθίστανται.

 • Μηχανογράφηση, Εμπορική-Λογιστική Διαχείριση (ERP)
 • Αυτοματοποίηση επικοινωνίας με τον πελάτη (υπάρχων ή υποψήφιο)
 • C.R.M. (Customer Relationship Management).
 • Συστήματα Φορητής Παραγγελιοληψίας & Τιμολόγησης
 • Ολοκληρωμένες Λύσεις ΕΑΦΔΣΣ και ταμειακών συστημάτων

Σε όποιο επιχειρηματικό κλάδο κι αν ανήκετε υπάρχει μια εφαρμογή Τεχνολογίας Pegasus ειδικά φτιαγμένη για σας!!

E-SHOP / B2C/ B2B/ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.


Ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για πωλήσεις σε πελάτες χονδρικής (B2B) ή λιανικής (E-SHOP) όπου μπορούν παράλληλα να συνδυαστούν και να διασυνδεθούν αμφίδρομα με τις εμπορικό -λογιστικές εφαρμογές της εταιρείας. b-connect, Μηχανισμός Διασύνδεσης b2b/b2c με Εμπορική Διαχείριση. Αμφίδρομη διασύνδεση εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου με την εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης της επιχείρησης.

 • Εξειδικευμένες Διαδικτυακές Εφαρμογές (Web Applications) κατασκευασμένες με τη πλατφόρμα Pegasus Web App.
 • Εμπορικές Επιχειρήσεις (Web ERP, Web CRM, B2C, B2B Corporate Site) (Pegasus Web ERP, Pegasus Web CRM, Pegasus e-Commerce)  
 • Ξενοδοχειακές Μονάδες, Courier, Ταχυμεταφορές , Συνεργεία Αυτοκινήτων, Γυμναστήρια, Μεταφορικές Εταιρείες, Χώροι Εστίασης 
 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής websites με δυνατότητα δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου

Υπηρεσίες VOIP Tηλεφωνίας για επιχειρήσεις

Στην Dual VoIp είμαστε σε θέση να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες τηλεφωνικής επικοινωνίας που καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες της επιχείρησής σας έχοντας την εμπειρία της συνεργασίας μικρών και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων. Αξιοποιώντας νέες cloud τεχνολογίες VoIP και με το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό, δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις για να μπορούμε να καλύπτουμε τις σημερινές σας ανάγκες και να προβλέπουμε τις μελλοντικές. 

Προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία μιας νέας εμπειρίας στην τηλεφωνική επικοινωνία, υιοθετώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες VoIP. Στόχος μας είναι η διάθεση τεχνικά άρτιων λύσεων που συνεισφέρουν άμεσα στην μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησής σας και προσαρμόζονται άμεσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σας. 

Ανακαλύψτε και εσείς τις υπηρεσίες τηλεφωνίας VoIP και τα τηλεφωνικά κέντρα VoIP της Dual Voip, μιλήστε με έναν συνεργάτη μας και μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε υιοθετώντας τις λύσεις μας με ελάχιστες παρεμβάσεις και επενδύσεις.

INTERNET MARKETING


 • Google Ad words, SEO (Search Engine Customization)
 • Social Media Marketing (Google, Facebook, Instargram κτλ )
 • E-mail Marketing.
 • Viber & SMS Marketing

Microsoft Power BΙ: Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε επιχειρηματική πληροφορια!

Το Microsoft Power BI είναι μια συλλογή εργαλείων επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence) για άμεσα διαθέσιμες απεικονίσεις των δεδομένων σας. Σας επιτρέπει να αξιοποιήστε τα επιχειρηματικά δεδομένα σας, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχονται, δημιουργώντας διαδραστικές απεικονίσεις και αναφορές.

Σας παρέχει μια ευρία εικόνα της επιχείρησής σας με τις πιο σημαντικές μετρήσεις συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, ενημερωμένες σε πραγματικό χρόνο και διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές!

Το Power BI σάς επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα τις προελεύσεις δεδομένων σας, να απεικονίσετε και να ανακαλύψετε τα σημαντικά στοιχεία και να τα μοιραστείτε με όσα άτομα θέλετε.


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ TESAE GROUP | www.tesae.gr

PORTFOLIO ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ERP


Αναλυτικό και πλήρες Portfolio εγκαταστάσεων μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Παρουσίαση Dual Logicom


Κατεβάστε την αναλυτική παρουσίαση της εταιρείας μας, κάνοντας κλικ εδώ.

 


Dual Logicom

Βορείου Ηπείρου 45, 151 25 Μαρούσι, Τηλ. 2118500323 - Fax. 2118500933, info@dlgcom.gr | www.dlgcom.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Βορείου Ηπείρου 45, Μαρούσι 151 25, Αθήνα
T: 211 8500 323